Sjećate li se zvijezde sapunica? Lažirao je vlastitu smrt, pa upao u probleme

Piše: Redakcija

Zvijezda sapunica Fernando Carrillo (55) iz Venezuele kojeg najviše pamtimo po ulogama u telenovelama “Rosalinda” i “Maria Isabel”. Naime, ovaj glumac je priznao da je prije više od 15 godina, kada mu je popularnost lagano zamrla, odlučio lažirati vlastitu smrt. U medije je plasirao informaciju da je poginuo, a onda se nakon nekoliko dana telefonski uključio u jednu emsiju te izjavio da je “življi no ikada”.

-Želio sam vidjeti kako će ljudi reagirati na moju smrt -priznao je meksičkim medijima. Mnogi su mu odgovorili kako je ta šala bila neslana i vrlo neozbiljna. Upravo zbog ove, kako je sam rekao toga, izgubio je naklonost publike, a i producenti nakon toga nisu željeli imati posla s njim.

Inače, ovo nije jedini skandal u karijeri uspješnog glumca. Bivša supruga Catherine Fulop s kojom je u braku bio od 1990, do 1994. optužila ga je da je homoseksualac. Ona je tvrdila da je njihovom braku došao kraj kad ga je zatekla u krevetu s muškarcem, a on je na sve to izjavio da je potpuna luđakinja te da je opsjednut ženama.

Glumac se prije sedmicu dana ponovo oženio s Gabrielom Rodriquez de Candido, koja uskoro treba roditi njihovo prvo zajedničko dijete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fernando Carrillo (@ferrcarrillo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fernando Carrillo (@ferrcarrillo)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti