Ana Brnabić komentirala objavu Jennifer Aniston

Piše: Redakcija

Slavna glumica Jennifer Aniston objavila je nedavno story na Instagramu gdje su se našle žene koje su na važnim funkcijama u svojim državama. Na toj listi je i premijerka Srbije Ana Brnabić.

-Dok je svijet bio ometen bukom onih otpornih na promjene…Promjene se svakako događaju. Osnažimo žene i promijenimo svijet – bila je poruka slavne zvijezde. Naime, sada je Ana komentirala tu istu objavu koju je Aniston objavila na društvenoj mreži. Gostojući u Jutranjem programu Pinka kazala je:

– To je super za Srbiju. Sve što je dobro za Srbiju, to je meni važno. Prvo govori jednu stvar, a to je da je Srbija jedan od lidera po rodnoj ravnopravnosti, što smo se trudili da postignemo i po zakonu koji je usvojen, da je najmanje 40 posto žena na listi za Narodnu skupštinu, ali i po tome što imamo skoro 50 posto žena u Vladi Republike Srbije. U tome smo u samom vrhu, što žene vode neke od najvažnijih institucija, kao što je Vlada ili Narodna banka Republike Srbije. To su sve pohvale za Srbiju, pored tih stvari kao što su ekonomija i zdravstvo . Nadam se da ćemo mi biti zemlja koja mijenja svijet – sa osmijehom je utvrdila Brnabić.

Izvor: Telegraf

Priredila.Dž.S

Pročitajte još