George Clooney o ljubavi sa Amal: Još uvijek pišu pisma

Piše: Redakcija

Slavni glumac George Clooney podijelio je neobičnu i zanimljivu priču o tome kako Amal i on jedno drugom iskazuju ljubav, ali i nepoznate detalje o svojoj djeci. Holivudski zavodnik maksimalno je posvećen kako supruzi Amal, tako i djeci, blizancima Aleksandru i Eli, a sada je priznao da sa suprugom i dalje razmjenjuje ljubavna pisma.

“Čak i tokom karantina sam joj pisao pisma, pa ga ostavim na stolu, ili ona meni napiše neko i ostavi ispod jastuka. Volim pisma… Možda je to neka generacijska stvar i možda neće biti tako za 20 godina, ali za mene imaju težinu jer je neko izdvojio vreme da sjedne i napiše ih”, rekao je on.

On je otkrio i zbog čega njegovi blizanci imaju “obična” imena,  Aleksander i Ela, za razliku od djece njegovih kolega, koje se često “nadmeću” u tome ko će osmisliti neobičnije ime.

“Nisam htio da mi djeca nose čudna imena. Ionako će imati dovoljno problema u životu. Dovoljno je teško biti dijete nekog uspješnog i poznatog” – ispričao je Clooney.

Izvor: Nova.rs

Priredila: E.Dž.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti