Oglasio se glavni glumac, nastavlja se snimanje serije “Pokucaj na moja vrata”

Piše: A.K.

Nakon što je Hurryjet objavio vijest, koju smo prenijeli, da je zbog svađe glavnih glumaca upitan nastavak popularne turske serije “Pokucaj na moja vrata”, oglasio se glumac Kerem Bursin koji je opovrgnuo te navode.

Naime, fanovi serije su bili razočarani najavljenim prekidom snimanja, a svoje negodovanje su izrazili na društvenim mrežama. Na jednoj od objava na Twitteru glumac Kerem Busin je napisao da vijest o prekidu snimanja serije nije tačna.

 

Ispod njegovog odgovora su se nizali komentari fanova koji nisu krili sreću zbog toga što ipak neće doći do prekida snimanja njihove omiljene serije.

Podsjećamo, glumački par Hande Ercel i Kerem Bursin su gotovo nerazdvojni  od samog početka snimanja serije, što je bio povod glasinama da su njih dvoje u emotivnoj vezi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti