Victorija zabrinuta za najstarijeg sina, zaluđen je vezom s glumicom Nicolom

Piše: Redakcija

Da Velika Britanija ima drugu kraljevsku porodicu, to bi sigurno bila porodica bivše 45-godišnje nogometne zvijezde Davida Beckhama.

I nakon dvadeset godina braka s bivšom ‘Spajsicom’ Victoriom interes javnosti za ovim parom ne jenjava, pogotovo nakon što je njihov najstariji sin, 21-godišnji Brooklyn objavio da se ženi za četiri godine stariju zaručnicu, glumicu Nicolu Peltz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @brooklynbeckham

 

Iako svi jedva čekaju veliko slavlje povodom njihovog vjenčanja, Victoria je zabrinuta – zato što smatra svog sina ‘izgubljenom dušom’, prenosi Heat.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

– Victoria je toliko uložila u njegovu karijeru, kako bi mu otvorila put prema profesionalcima i ekspertima. Sada je i sama svjesna da je Brooklyn trenutno fokusiran na vezu. I Victorija i David su zabrinuti zbog mogućeg prekida, a i činjenice da bi mogao postati izgubljena duša – govori insajder za spomenuti medij.

Najveći problem leži u tome što roditelji žele još veću samostalnost najstarijeg sina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @brooklynbeckham

– Brooklyn je toliko zaljubljen, da mu ništa drugo nije važno. Čak je zanemario i prijatelje – kazao je izvor.

(A.K.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti