Frizura koja će obilježiti dane pred nama

Piše: Redakcija

Kosa u repu zasigurno je najpopularnija frizura na svijetu, što zbog jednostavnosti kreiranja, a što iz razloga jer takva frizura sjajno pristaje baš svima. Ako svoje dane provodite upravo s ovakvom frizurom, njena modernija i zanimljivija varijanta sigurno će vam ukrasti pažnju.

Uz punđu, visoki rep smjestio se visoko na našem popisu najdražih frizura. Riječ je o frizurama koje su uvijek tu kada treba popraviti situaciju ‘na glavi’, bilo da nam se kosa nalazi u onoj nekoj čudnoj fazi kada nije u potpunosti čista, a nije ni za ponovno pranje ili je vrijeme da posjetimo frizera te ovom frizurom želimo prikriti njeno otužno stanje.

S druge strane, rep je također tu kada želimo otvoriti svoje lice i u svega nekoliko sekundi imati frizuru čije kreiranje ne zahtijeva određenu spretnost, stoga ne iznenađuje da upravo ovu frizuru sve češće viđamo u raznim prigodama, a ne samo u teretani kao što je nekada bio slučaj. Danas je rep, posebno onaj visoki, sastavni dio glamuroznih događanja, budući da se sjajno uklapa u svaki naš modni odabir te pruža jednu elegantnu notu.

Ako ste ljubiteljica ove frizure, onda vam njeno nošenje može ponekad i dosaditi, no na svu sreću, Instagram je postao nepresušni izvor sjajnih inspiracija, pa i kada je beauty svijet u pitanju, a trenutno je najpopularniji ‘Mjehuričasti rep’. Ova frizura nije ništa zahtjevnija od klasičnog repa, samo će vam trebati nekoliko minuta više da ju napravite, kao i nešto više gumica. Za početak napravite klasičan rep, visoki ili niski, ovisno o vašim željama te stavite gumice, poželjno je one minijaturne, elastične, nekoliko centimetara ispod repa. Ovisno o dužini kose, toliko ćete gumica i razmaka napraviti, a zatim prstima razvucite kosu kako biste postigli izgled mjehurića.

Izvor: fashion.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti