Nakon trovanja: Nikolina ima smetnje u disanju, a kćerka mora na pretrage mozga

Piše: Redakcija

Nakon što su se Nikolina Pišek i njena kćerka otrovale ugljen-monoksiodom u stanu u Zagrebu, zbog čega su završile u bolnici, sada je za Telegraf otkrila nove detalje te večeri. Voditeljica ima promjene na plućima i smetnje u disanju, a njena kćerkica morat će na dodatne pretrage mozga.

-Imam neke smetnje disanja, smetnje u radu srca… To tek moram provjeriti dodatnim pretragama, što se zapravo dogodilo i hoću li imati trajne posljedice. Una mora uraditi pretrage mozga budući da je EEG mozga isto ukazao na neke nepravilnosti, pa se mora utvrditi je li to nešto što će biti trajno ili je to nešto što je uslijedilo u tom trenutku od stresa ili tako nekih nepredviđenih okolnosti u trenutku mjerenja- kazala je.

Ono što nas je spasilo je što je Una počela naglo povraćati oko dva u noći

Osjetila sam glavobolju, kao i moja kći. Mučninu, tahikardiju, ili ubrzani rad srca, koji je bio neuobičajen. Ne mogu ga povezati sa stanjima stresa… Međutim, ja sam to povezivala s tim da sam se možda otrovala, možda sam pojela nešto pogrešno, možda me je uhvatio neki virus… Učinila sam grešku koja je mogla biti fatalna. Una je otišla spavati usprkos tome što je imala glavobolju, mislila sam, proći će… Ja sam uzela tabletu za smirenje, što je bila zaista pogrešna odluka u tom trenutku, nadajući se da će ta tahikardija proći. Legla sam spavati. Ono što nas je spasilo je što je Una počela naglo povraćati oko dva u noći. Nazvala sam supruga koji je bio u Beogradu i poprilično smirenim glasom rekla, što je za njega bilo detektirajuće, ‘pa Uni je nešto zlo, i meni je zlo, valjda smo nešto pojele… Idem ja spavati, sutra ćemo doktoru'”. Vrlo smireno i bez pretjeranog uzrujavanja, što je on shvatio kao nešto što bi ga trebalo alarmirati. Srećom! Mogao je prijeći preko toga i reći: ‘Dobro, ujutro ćete otići…'”. On to, srećom, nije uradio!” opisala je Nikolina.

Suprug je shvatio da s njom nešto nije bilo u redu

-On kaže da to nisam bila ja, da je nešto u mom glasu bilo neobično, da zvučim kao neko tko želi da ga sada svi puste na miru, da legnem i riješit će se drugom prilikom… Nije mi palo na pamet da bi to mogao biti plin, upravo zbog tog servisa koji je bio prije nekoliko dana. Moji psi, koji su bili na 30 centimetara od poda, nisu pokazivali nikakve znakove neuobičajenog ponašanja. Moje prijateljice su nam rekle da je sreća što nisam njih nazvala u to doba jer bi rekle da će doći ujutro i odvesti nas doktoru – zaključila je.

Dodala je da se više neće vraćati u zagrebački stan te da su ona i Vidoje kupili kuću. Trenutno se nalazi u hotelu.

Također, Nikolina je na Instagramu  podijelila story svoje malene i napisala:

-Privremeni dom… sve će biti ok. Mora.

 

 

Izvor: Telegraf

(Dž.S.)

Pročitajte još