Berguzar objavila slike s poroda i emotivnu rođendansku poruku sinu

Piše: Dž. S.

Slavni turski glumački par Berguzar Korel (38) i Halit Ergenc (51) ponosni su roditelji dvojice sinova Alija i Hana. Ali danas slavi 11. rođendan, a tim povodom Berguzar ima posebno emotivnu objavu na svom Instagram profilu.

Uz čestitku sinu objavila je i fotografije Alijevog poroda koje snažno prikazuju emocije od predporođajnih preko porođajnih bolova tokom kojih je za ruku svo vrijeme držao suprug, pa do izraza sreće kada su prvi put u bolnici primili u naručje svog prvorođenog sina Alija.

-Dragi sine, Sunce moje… Uz tvoju dozvolu pišem ovo. Tebi je danas 11 godina. Kad si došao na svijet, jednoj mladoj ženi si dao najveću titulu majke. Uz neopisivu sreću, rasla sam uz ovaj osjećaj koji nikad prije nisam doživjela i znala. Uz tvoju ljubav, znanje, milost prema svakom živom biću, hrabrošću (hrabrost), svaki dan sam s tobom nešto naučila. Hvala ti za sve. Prije 11 godina u 22:38 na svijet si došao i otvorio svoje velike crne oči i pogledao me, a nisi ni zaplakao. Moja želja je da tokom cijelog života budeš zdrav, nasmijan, sretan i kada god ti zatrebam samo gledaj u moje oči. Da te Bog uvijek čuva – napisala je Berguzar u svojoj objavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)


Bračni par srca bh. publike osvojio je serijom “1001 noć”, gdje su utjelovili uloge Šeherzade i Onura, a poslije toga smo imali priliku da ih gledamo i u “Ranjenoj ljubavi”, dok je Halit posebnu slavu stekao i glumeći Sulejmana Veličanstvenog.

Ljubav se i desila tokom snimanja “1001 noći” kada je u to vrijeme 23-godišnja Berguzar upoznala 12 godina starijeg Halita, a on je u to vrijeme bio u braku s glumicom Gizem Soysaldi. Bio je to zaplet u stvarnom životu kakav u serijama znaju vješto osmisliti scenaristi. Njihov je imao sretan kraj.

U martu prošle godine postali su roditelji i drugog sina Hana.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti