Marijin Huck slavi 4. rođendan

Piše: Redakcija

Marija Šerifović objavila je na društvenim mrežama da je njenom psu rođendan. Kroz storyje na Instagramu koje je pjevačica dijelila, čini se da je Huck dobio pravu malu rođendansku zabavu uz slatkiše i veliku tortu, na kojoj piše: “Sretan rođendan Huck, volim te do mjeseca i nazad”. Marija je sve to zabilježila i podijelila sa fanovima.

-Sunce moje sretan ti rođendan – napisala je Šerifović na Twitteru.


Podsjetimo, nakon što joj je uginuo pas Robi,za kojim je dugo plakala i na dirljiv način se oprostila od njega, nedugo potom kupila je novog engleskog buldoga, kojeg je nazvala Huck. Za njega je napravila i nalog na Instagramu, a vrlo često objavljuje snimke i slike svog ljubimca. Koliko ga voli govori i činjenica da ga oslovljava sa “sine”.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti