Nikolina Pišek objavila potresnu fotografiju iz bolnice

Piše: A.K.

Nikolinu Pišek – Ristović i njenu petogodišnju kćerku Unu u subotu ujutro spasili su iz stana u Zagrebu u kojem se otrovala ugljen-monoksidom.

Nakon što su ih pronašli onesviještene, Nikolinu su odvezli u Vinogradsku bolnicu, a Unu u dječju bolnicu u Klaićevoj.  Želeći upozoriti koliko bi se života spasilo ugradnjom detektora CO u stanu, Nikolina je napisala objavu na Instagramu uz koju je objavila i potresnu fotografiju iz bolnice.

– Naš drugi rođendan. Jer sam još uvijek živa. Kao i moja djevojčica.
Samo zbog intuicije mog muža preživjele smo trovanje ugljičnim monoksidom. Una je bila lakše otrovana od mene zbog razlike u visini, iz istog razloga su živi moji psi jer žive i dišu na 30ak centimetara visine.
A CO je lakši od zraka. I prvo će zapuniti gornje dijelove vaših stanova.
Ovisno o kubikaži prostora i brzini kojom curi, i o visini vaših svodova – tim tempom će vas ubiti – navodi se u objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Uputila je apel zakonodavnim tijelima da pored svih besmislenih propisa uvedu i jedan spasonosni – obavezan detektor ugljen-monoksida.

– Ostanite sigurni – poručila je Nikolina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti