Princ Harry i Meghan Markle očekuju drugu bebu!

Piše: Redakcija

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle i princ Harry očekuju svoje drugo dijete, ekskluzivno javlja “Hello magazin”. Izvori bliski paru potvrdili su vijest u saopćenju večeras.

Kraljica i vojvoda od Edinburgha, princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea i Meghanina majka Doria Ragland, svi su bili obaviješteni o vijestima prije objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan & Harry ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily)

Beba će biti osma u redu za tron ​​kad se rodi, nakon brata Archieja na sedmom mjestu i Harryja na šestom.

Vojvoda od Yorka će se pomaknuti prema dolje do devetog u liniji, dokće njegova najmlađa kćer princeza Eugenie ispasti iz prvih deset, nakon rođenja drugog djeteta princa Harrya i Meghan.

Prvo dijete Eugenie i supruga Jacka Brooksbanka, koje je rođeno početkom ove sedmice tako bi uskoro trebalo preseliti na dvanaesto mjesto nakon što se rodi Harry i Meghanino drugo dijete.

Očekuje se da će vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle roditi u američkoj bolnici, s obzirom na to da su se ona i vojvoda preselili u Sjedinjene Države u martu 2020. godine, nakon što su odlučili odstupiti od kraljevskog života.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Meghan Markle Source (@meghanmarklesource)

Pojedinosti oko rođenja nisu potvrđene, a Harry i Meghan vjerojatno će ih držati privatnima, u skladu s presedanom koji su stvorili sa svojim prvim djetetom Archiejem. On je rođen 6. maja 2019. u privatnoj bolnici Portland u Londonu.

Archie je rođen 6. maja 2019.

Archie je kršten na privatnoj ceremoniji u dvorcu Windsor u julu 2019., kojoj su prisustvovali princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, kao i Doria koja je stigla iz Sjedinjenih Država.

Nova beba će biti deseto praunuče kraljice Elizabethe  i peto unuče princa Charlesa. Doria će također dočekati svoje drugo unuče nakon što je prvi put postala baka kad se Archie rodio.

Izvor: Hello Magazine

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti