Maja i Dragan Bjelogrlić proslavili 25 godina braka, Brena čestitala

Piše: Redakcija

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Boban Živojinović već nekoliko sedmica borave u Miamiju, gdje posjeduju vilu vrijednu milion dolara, koja ima 400 kvadrata i nalazi se u skupom kvartu na obali mora.

Ona svoje fanove svakodnevno obavještava kako provodi vrijeme sa jačom polovinom, a jučer je pokazala u čijem društvu su proveli Dan zaljubljenih, te oduševila javnost.

Naime, Brena i Boba uživali su u večeri sa Draganom Bjelogrlićem i njegovom suprugom Majom koji su sinoć proslavili 25 godina braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Zaljubljeni vjeruju u sve. Proslava 25 godina braka Maje i Dragana Bjelogrlića. Puno sreće! – napisala je Brena u opisu zajedničkih fotografija koje je objavila putem svog Instagram profila, a podijelila je i nekoliko video snimaka gdje je pokazala kako su se zabavljali do ranih jutarnjih časova.

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti