Zaručila se Paris Hilton

Piše: Redakcija

Paris Hilton zaručila se za momka Cartera Reuma nakon više od godinu dana veze, a zaruke je objavila na svoj 40. rođendan.

-Kad pronađete svoju srodnu dušu, ne samo da to znate – osjećate to. Moja ljubav i ja smo zajedno od našeg prvog spoja, a za moj rođendan dogovorio je posebno putovanje u tropski raj. Dok smo šetali ka restoranu, Carter me je odveo do mjesta ukrašenog cvijećem i kleknuo na jedno koljeno. Rekla sam „da, da zauvijek“, napisala je Paris na svom Instagram profilu uz video u kojem su se smjenjivale fotografije zaruka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

“U proteklih 15 mjeseci stekao sam jedinstvenu priliku da svakodnevno upoznajem pravu Paris i ne bih mogao biti više uzbuđen i sretan što je moja buduća supruga”, kazao je 40-godišnji Carter za People.

Paris je podijelila i video dizajna svog zaručničkog prstena, ručno oslikanog u ateljeu Jeana Dousseta, nasljednika Louis-Françoisa Cartiera.

Podsjećamo, nedavno je Paris otkrila i da je započela proces medicinski potpomognute oplodnje kako bi s Carterom Reumom dobila dijete.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti