Genijalno: Pretvorite balkon u prekrasnu oazu

Piše: Redakcija

Iako većinu pažnje najčešće usmjerimo k uređenju interijera, odnosno unutarnjeg prostora u kojem boravimo, možemo se složiti da je imati balkon velika privilegija koja uvijek dobro dođe.  Svoju malu balkonsku oazu pretvorite u cosy mjesto za boravak i uživate u ispijanju ukusne kafe.

Uz pomoć nekoliko trikova i manje kvadrata je moguće pretvoriti u divnu zelenu oazu. Bez obzira na to što je još zima, svoj  balkon možete upotpuniti cosy udobnim dekicama i prekrivačima te sličnim detaljima koji će vam pružiti toplinu, ali naravno ono najvažnije, ne zaboravite na biljke koje će aludirati vrtno okruženje.

Ovisno o kvadraturi balkona, možete se odlučiti za biljke penjačice ili ipak napraviti police na kojima će biljke stajati, a s druge strane nisu isključene niti dekoracije na poduZa sjedeći dio predlažemo da takođe,r bude prilagođen prostoru, odnosno nemojte pošto poto ugurati veću garnituru već se odlučite za onu funkcionalnu i prikladnuŠto se tiče detalja, možete odabrati umjetnu travu kao podlogu, a nama najdraže su svjećice koje volimo omotati oko ograde te jednom kada se upale neupitno uživati u čarobnoj proljetnoj čaroliji.

Ideja i mogućnosti je zaista mnogo, stoga evo nekoliko prijedloga za koje ne sumnjamo da će vas inspirirati i potaknuti da i sami krenete u preuređenje svog balkona.

Izvor:fashion.hr

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti