Zanimljiva Moschino kolekcija: Od prugastog odijela do safarija

Piše: Redakcija

 

 

 

Kreativni direktor Jeremy Scott predstavlja kreacije pod utjecajem kostimografije, inspiriran je pričama o safariju, prugastim odijelima mafijaša iz filmova, pitoresknom prirodom, glamurom i temperama. Slavni dizajner još jednom za Moschino pokazuje sklonost teatralnim inspiracijama, kao i umijeću konstrukcije.

Savršeni zavičaj inspirirao je Scotta da složi fine komplete i haljine od vreća od – kafe. Nekad je kožnjak bio mala crna jakna, danas je kostim ili haljina, u više varijanti. Scott često koristi slikarske poteze kao motive, ovaj put tu su večernje haljine za snimanja i crveni tepih. Zlatna sirena i crni baršun prijedlog su za posebne trenutke. Safari stil i aligatori ističu se u ovoj kreativnoj i zabavnoj kolekciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Moschino (@moschino)

Izvor:24.sata

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti