I Lepa Brena žali za Milanom Bandićem

Piše: E.Dž.

Ikona narodne muzike, jedna od najpopularnijih jugoslovenskih pjevačica Lepa Brena, emotivnom porukom oprostila se od gradonačelnika Zagreba Milana Bandića.

Na Instagramu je napisala kako joj je čast bila poznavati jedinstvenog čovjeka kao što je to bio on.

– Dragi naš Milane.
Bila nam je velika čast i zadovoljstvo što smo te poznavali i što smo se sa tobom družili.Uvijek si bio jedinstven i posjedovao si tu veličinu da smo uvijek učili mnogo od tebe.Nažalost,prošlo je samo nekoliko sati od našeg posljednjeg druženja i tvoj govor koji ćemo zauvijek pamtiti o prijateljstvu,ljubavi ,poštovanju i porodici – napisala je pjevačica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić preminuo je u noći sa subote na nedjelju u Zagrebu u 66. godini. Imao srčani udar te je, nažalost, preminuo. Rođen je 22. novembra 1955. u Grudama u Bosni i Hercegovini, gdje je završio osnovnu i srednju školu.Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Zagrebu, a godine 2000. upisao poslijediplomski studij na  tom fakultetu.Od 1980. do 1983. radio je u tvornici Ledo, a od 1983. do 1990. bio je zaposlen u Općini Pešćenica.Bio je oženjen i imao jednu kćer.

Prije današnje tužne reakcije za njenog prijatelja, mogli smo svjedočiti idili u kojoj uživa sa suprugom.

Naši posebni momenti nisu vezani za posebne datume. Svaki dan je bitan i važan ako ga vi tako napravite – napisala je ona u jučerašnjoj objavi na Instagramu. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Pročitajte još