Ideje za mini dnevni boravak na otvorenom

Piše: Redakcija

Nakon zime svi želimo izaći na otvoreno i uživati na suncu, ali mnogi ljudi su za taj užitak uskraćeni, jer nemaju dovoljno prostora na balkonu. U nastavku vam donosimo ideje kako urediti mini dnevni boravak na otvorenom.

Mali stolić

Nikada nemojte kupovati velike stoliće za mali prostor. Također, bitno je odabrati pravi oblik stola. Najbolje se uklapaju okrugli kao i kvadratni. Tako ćete znatno uštedjeti na prostoru.

Sklopivi namještaj

Ovo je odlična ideja jer sve možete prilagoditi svojim potrebama. Ako već imate postojeći namještaj, a treba vam povremeno sjedalo viška, uvijek možete nabaviti sklopive stolice. Možete ih se uvijek riješiti tako da ih, kada ih ne koristite, objesite na zid.

Multifunkcionalni komadi

Manji ili veći komadi namještaja koji imaju više funkcija veliki odlični su za male balkone. Klupa može, kada zatreba biti mali stolić i obrnuto. Budite maštoviti.

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti