Đuro oduševio komentarima o Bradu Pittu

Piše: E.Dž.

Legendarni glumac Branko Đurić- Đuro ponovo je nasmijao svoje pratitelje na Instagramu. On je objavio fotografiju na kojoj on i Feđa Štukan poziraju s Brad Pittom.

U centru se nalazi Brad, dok iza “vire” Feđa i Branko. Popularni američki glumac je gurnuo lice u kameru, a Đuro i Štukan se se smiju u pozadini.

– Feđa i ja s nekim tipom koji nam je uletio u kadar-  napisao je u opisu te u hashtagovima dodao “vidi mu glave” i “nisam ja htio pred njim”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli branko djuric (@branko_djuric_djuro)

Otkrio je i da je slika nastala na filmskom setu, a Đuro je Brad Pitta i Angelinu Jolie upoznao kad je s njima surađivao na snimanju filma “U zemlji krvi i meda”.

Fotografija je oduševila njegove pratitelje, a komentari  su bili jednako humoristični.

-” Za Đuru- burek, a za Breda- pita”, “Anonimus hoće u Top listu, pa da li je nadrealan”, “Džasmine, Džamine, Halaka me opet gura” – bile su samo neke od reakcija.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti