Sve zbog nove ljubavi: Zaljubljena Jennifer uvela stroga pravila za Brada

Piše: Redakcija

Obožavatelji bivših supružnika, 57-godišnjeg Brad Pitta i 52-godišnje Jennifer Aniston, „poludjeli“ su kad je Jennifer nedavno objavila fotografiju na Instagram storyju na kojoj se u pozadini vidi muškarac koji nalikuje na Brada, ali mu se ne vidi lice.

Smatrali su da je to konačna potvrda šuškanjima da se bivši par ponovno zbližio i započeo vezu premda su se u medijima pojavile vijesti da je riječ o tajanstvenom muškarcu, a ne Bradu. Čini se kako bi obožavatelji mogli ostati razočarani jer je izvor blizak glumici sada potvrdio za Mirror kako je Jennifer zaljubljena preko ušiju u novog momka čiji identitet zasad skriva. Ne samo to, već kako bi ga zaštitila svoju novu ljubav bila je primorana staviti Brada na distancu i postaviti čvrsta pravila u vezi njihovog druženja.

-Jennifer je na sedmom nebu i ne može maknuti osmijeh s lica“, rekao je izvor koji je još ranije otkrio kako je njen novi momak „zgodan i ulijeva joj povjerenje, uz njega se osjeća sigurno“. Pojasnio je kako je Jennifer uvela stroga pravila prema Bradu kako se njen novi muškarac ni u jednom trenu ne bi osjećao ugroženim od njenog bivšeg supruga, s kojim je ostala u sjajnim prijateljskim odnosima.

Tvrdi kako bivša Rachel iz serije ‘Prijatelji’ ovo čini jer je odlučna da joj uspije „treća sreća“ u ljubavi nakon dva propala braka, prvog s Bradom i drugog s glumcem, 49-godišnjim Justinom Therouxom.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti