Glumica putem medija saznala da ju je suprug ostavio

Piše: Redakcija

Razvod braka nikada nije jednostavan, a još je gore kada su u sve upletena i djeca. Naime, ono što proživljava glumica Alice Evans, supruga velškog glumca Ioana Gruffudda, mnogi ne bi poželjeli ni najgorem neprijatelju. Glumica je iz medija saznala da je njen uskoro bivši suprug podnio zahtjev za razvod, nakon 13 godina braka. Osim toga, Alice i Evans roditelji su dviju djevojčica, 11-godišnje Elle i sedmogodišnje Elsie, piše US Weekly. Alice je jučer iznenadila mnoge, kada je na Instagram profilu podijelila članak u kojem piše kako je njen slavni, dvije godine mlađi suprug podnio zahtjev za razvod braka. ‘

-Oh. Ok. Hvala što ste mi javili – poručila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Evans (@aliceevansgruff)

Inače, o mogućnosti razvoda ovih supružnika nagađalo se još prošlog mjeseca, kada je glumac napustio nju i djecu tvrdeći kako je više ne voli. Međutim, ona je tada izjavila kako su unatoč svemu – ostali prijatelji.

Ipak, teško da će nakon ovog poteza glumca ostati u dobrim odnosima. Alice se ponovo oglasila, a njene su riječi dirnule mnoge.

-Ne mogu spavati. Strepim od toga što će sutra donijeti. Ne brinite, svjesna sam koliko ovo patetično zvuči. Još ću pogoršati. Znate li čega se najviše bojim? Toga ko je djevojka. Znam! Zašto?! Zašto bi to uopće trebalo biti bitno? Strah me da će moje djevojčice biti razočarane u oca i da će to utjecati na njihove obrasce ponašanja sa suprotnim spolom u budućnosti. Ja sam saznala da je moj otac g***o tek sa 32 godine, ali sam uvjerena da me to izgradilo u osobu kakva sam danas. Osim toga, bojim se i reakcije svojeg bivšeg supruga na to što sam komentirala njegovu naglu odluku. Znam da će biti ljut, uvijek je ljut, takav je rođen. Ali, vidite, cijela ta ideja držanja privatnog života u privatnosti je… To vodi do zlostavljanja djece. I porodičnog nasilja. I mentalnog zlostavljanja. Ne mogu vjerovati koliko mi je ljudi reklo da sve prihvatim s dostojanstvom. Što je dostojanstvo? Ne mislim da je dostojanstveno skrivati vlastitu bol. Mislim da je dostojanstvo način na koji nam drugi govore da šutimo, zato što oni ne žele razmišljati o našoj boli. Hiljade i hiljade žena su zlostavljanje od strane vlastitih partnera, ali nikome to ne govore. Velik broj djece nikada ne spominje seksualno nasilje jer se boje što će se dogoditi. Večeras je moja sedmogodišnjakinja došla kući i ja sam joj ljubazno, gotovo u šali, pokazala članak u kojem piše kako je tata podnio zahtjev za razvodom od mame i nije joj rekao, tako da vjerovatno nije rekao ni njoj. Ona je otrčala vrišteći: ‘Ne! Ne! Moj tata to ne bi nikada napravio mami!”, opisala je Alice te dodala kako shvata majke koje smatraju kako djeci ne treba baš sve govoriti. Moj bivši suprug vjerjue u laganje više nego u gorku istinu’, zaključila je ogorčena glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Evans (@aliceevansgruff)


Inače, uskoro bivši supružnici u braku su od 2007. godine.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti