Profesor ima 78 djece i ne misli stati!

Piše: Preuzeti tekst

Ari Nagel, 44-godišnji muškarac iz SAD-a pomaže ženama da zatrudne – u početku je sa svakom imao odnose, ali kako dobiva sve više zahtjeva, odlučio se na doniranje sperme u čašicama kako bi zaštitio sebe i njih od spolno prenosivih bolesti. Kako prenosi „The Sun“, donacijom sperme Ari je začeo i dobio čak 78 djece! Samo sada 13 žena nosi njegovo dijete, a zbog tako velike brojke dobio je i nadimak – Sperminator. Za medije je rekao kako pomaže i ženama izvan Amerike – bio je u Africi, Rusiji, na Barbadosu, u Gruziji… Dodaje i kako nikada nije naplatio svoje usluge.

-Sve što dobijem je puno poljubaca i zagrljaja te doživotnu zahvalnost. Sretan sam jer imam toliko djece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To zavisi o željama porodica – rekao je Nagel.

Puno putuje po svijetu i kaže kako uživa u onome što radi, a zahtjevi se samo povećavaju.

-Desetak djece začeto je seksom, ali to sam radio na početku ovog putovanja jer nisam znao za neki drugi način. Kako me sve više žena počelo zvati, ne bi bilo baš dobro sa svakom imati odnose bez zaštite. Kako bi osigurao i sebe i njih, sada spermu dostavljam u čašicama –  otkrio je.

Izvor: Večernji list

(M. K)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti