Lijepa Hurem poslala važnu poruku povodom 8. marta

Piše: Dž. S.

 

Meryem Uzerli, koja se proslavila ulogom Hurem u popularnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”, poslala je važnu poruku povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena. Naime, lijepa glumica je objavila dvije fotografije u kojima drži svoju bebicu u naručju, te je poručila:

– Kad bi neki ljudi imali više poniznosti i poštovanja prema stvaranju, ne bismo više morali razgovarati o pitanju jednakosti – napisala je ona u svojoj objavi.


„Ti možeš sve“, Sretan 8. mart ljepotice“, „Divno, i apsolutno si u pravu“, Sretan ti Dan žena“- samo su neki od komentara.

Meryem je nedavno postala majka druge djevojčice Lily Koi. Pored malene bebice, glumica ima još jednu kćerku Laru Jemine, koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti