Dekoracija s kojom je svaki dom još ljepši

Piše: Redakcija

Proljeće samo što nije stiglo, a to znači da je pravi trenutak kako biste dom dekorirali prikladnim cvijećem koje će ga što skorije ‘prizvati’. Cice mace su već tradicionalni vjesnici proljeća kada govorimo o cvjetnoj dekoraciji.

Cice mace su sjajna dekoracija za sve one koji na decentan način domu vole pružiti osvježenje. Želite li u potpunosti kreirati minimalistički dojam, cice mace možete staviti zasebno, ali isto tako i u kombinaciji s nekim drugim proljetnim cvijećem koje će se sjajno uklopiti u cijelu priču.

Što se tiče same dugotrajnosti, cice mace mogu preživjeti bez vode, no znatno kraće pa želite li ovaj presladak detalj u svom domu zadržati što duže, predlažemo da svakako svakodnevno mijenjate vodu i brinete o njima kao i o svakom drugom cvijetu.

Izvor:fashion

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti