Najzanimljivije kombinacije s dodjele Grammyja

Piše: Redakcija

Dodjela Grammy nagrada jedan je od onih crvenih tepiha na kojoj mala crna haljina ili smoking jednostavno nisu dovoljni, nego treba nešto odvažnije i efektnije, odjevna kombinacija koja će iskazati osobnost i biti sasvim jedinstvena. Stajlinzi na crvenom tepihu dodjele Grammyja često šalju i određenu poruku, a mnogo zanimljivih i upečatljivih kombinacija imali smo prilike vidjeti i na ovogodišnjim Grammyjima.

Jednostavan, ali jako statement stajling pokazao je Harry Styles koji je i otvorio dodjelu, a u prvi plan je došlo njegovo crno kožno odijelo koje potpisuje talijanska modna kuća Gucci. Kombinirao ju je s pernatim šalom, a ovakav odabir sjajan je odmak od klasike kakvu inače imamo prilike vidjeti na crvenom tepihu.

Kožni komadi bili su i Beyoncein odabir – pojavila se u minijaturnoj crnoj haljini brenda Schiaparelli. Haljina je efektna zbog “spuštenih” ramena, a upotpunila ju je dugačkim kožnim rukavicama i zlatnim naušnicama koje nisu mogle proći neprimijetno zbog svoje masivnosti – sezale su čak do ključne kosti.

Dua Lipa zablistala je u neobičnoj haljini s potpisom kultnog brenda Versace. U pastelnim nijansama, s raskošnim korzetom i mrežastim donjim dijelom, pjevačica je pokazala haljinu dostojnu Grammyjevog crvenog tepiha.

Sestre Bailey imale su neke od najinteresantnijih outfita, tim više što su im se kombinacije međusobno “nadopunjavale”. Chloe i Halle odabrale su haljine s potpisom luskuznog francuskog brenda Louis Vuitton i upotpunile ih Tiffany nakitom. Nosile su dvije verzije iste haljine koje je dizajnirao Nicolas Ghesquière za Louis Vuitton.

Ako je neko svojom odjevnom kombinacijom prizvao tople, proljetne dane, onda je to definitivno Taylor Swift. Odabrala je mini-haljinu cvjetnih motiva koju potpisuje jedan od omiljenih dizajnera raskošnih haljina, Oscar de la Renta. Haljine je bila posebna zbog trodimenzionalnog cvijeća po sebi, a kombinirala ju je s ružičastim sandalama.

Noah Cyrus odabrala je raskošnu haljinu koju potpisuje Schiaparelli Couture, a prljavo bijelu svilenu haljinu upotpunila je neobičnim detaljem koji ne neodoljivo podsjećao na oblak.

Megan Thee Stallion za crveni je tepih odabrala kreaciju s potpisom italijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana. Haljina je pun pogodak zbog upečatljive narančaste boje i zanimljivog kroja, a nakit s Chopardovim potpisom sjajna je tačka na “i” cijele kombinacije Megan, inače najbolje nove izvođačice.

Izvor:diva.hr

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti