Neugodna i čudna fotka: Chrissy Teigen pozirala sa sinom

Piše: Redakcija

Bivša manekenka i supruga pjevača Johna Legenda, Chrissy Teigen izazvala je raspravu fotografijom na Instagramu na kojoj pozira golih grudi dok joj se za noge drži sinčić Miles.

-Molim te pomakni se, mama pokušava izgledati zavodljivo – napisala je uz fotografiju. Nije dugo trebalo da krenu loši komentari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)


” Je li samo meni ovo neugodno?”, “Zbunjena sam”, “Zašto se ovako fotografiraš?”, “Ovo je jako čudno i neugodno”, “Molim te reci mi da ovo nije stvarna fotografija”, “Ovo je najčudnija slika koju sam ikad vidjela u životu”, neki su od komentara na njenu objavu.

“Čekaj još da saznaju da se i kupamo skupa. Molim sve hejtere da komentiraju ispod ovog komentara kako bih mogla blokirati sve s jednog mjesta – poručila je Chrissy.

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti