Pandorina kutija: Kako se Emina Jahović mijenjala kroz godine

Piše: L. B.

Jedna nedavno objavljena fotografija Emine Jahović, otvorila je, kako se čini, Pandorinu kutiju na društvenim mrežama. Nakon što je Emina, naime, prije nekoliko dana na Instagram storiyu objavila svoju sliku s kovrdžavom kosom, za koju tvrdi da je prirodna, portali u regiji raspisali su se o svim dugogodišnjim estetskim promjenema ove pjevačice.

Emina se često pojavljivala sa dugom, ravnom kosom, pa su mnogi pretpostavljali da je, osim što je samo stavila nadogradnju, njena kosa ustvari ravna. Ali, to nije slučaj.

– Moja prirodna, kovrdžava kosa, čini da se osjećam drugačije – napisala je Emina uz fotografiju.

No, nakon ovoga mediji su podsjetili na velike transformacije nekadašnje supruge popularnog turskog pjevača Mustafe Sandala s kojim je Emina trenutno na sudu. A kako se mijenjala kroz godine pogledajte u nastavku.

Foto: Kurir

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti