Prstenovi u šarenim bojama novi je trend koji podsjeća na 90-te

Piše: Redakcija

Na ove neobično slatke, pomalo dječje dodatke koji usto bude i nostalgična sjećanja na 90-te, nisu ostale imune ni poznate osobe, poput Belle Hadid, Due Lipe i Miley Cyrus. Prstenovi u obliku mjehurića, kako smo ih počeli nazivati, preuzimaju vrhunski trend nakita 2021. Ovi radosni mali dodaci, uglavnom su cjenovno pristupačni, a bez sumnje da će potaknuti dobro raspoloženje i upotpuniti najjednostavnije proljetne i ljetne kombinacije. Među slavnima ovaj je razigrani nakit postao trend koji viđamo posvuda.

Osim što ga primjećujemo na glumicama, umjetnicima, pa čak i modelima poput Belle Hadid, ovaj je trend omiljen među modnim influencerima, a eksplodirao je i na platformama društvenih mreža poput Instagrama i TikToka.

U vrijeme kada su se upitniji trendovi poput newsboy i bucket kapa uspješno vratili, ovi prstenovi – koji nas podsjećaju pomalo na nagrade starih arkadnih igara, također bude sjećanja na 90-te. Dobra stvar u ovom trendu nakita je što stvarno ne postoje nikakva pravila. Možemo ih slagati kako želimo, dodajući jedan (ili dva!) prstena na svaki prst.

Ne iznenađuje što ovi simpatični prstenovi pojavljuju na raznim fotografijama manikure na Instagramu, žene ih uživaju usklađivati ​​s bojom noktiju. Ako voliš minimalizam jedan ili dva prstena bit će definitivno tvoj najbolji izbor.

Možda neonske i svijetle boje nisu vaš stil, kad je o nakitu riječ? Ovi  prstenovi se izrađuju od metala, zlata i srebra, tako da trend možete pratiti na bezvremenski način.

Izvor:miss7

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti