Tenzije rastu: Je li prijateljstvu Jelene Karleuše i Marije Serifovic došao kraj?

Piše: Redakcija

Prijateljstvo Jelene Karleuše i Marije Šerifović intezivno je već nekoliko godina, od kada zajedno rade na projektu ,,Zvezde Granda”. Uvijek su tu jedna za drugu, i podržavaju se u svim životnim situacijama. Naime, njihovo druženje je sada pod znakom pitanja, s obzirom na to da je Jelena otpatila Mariju sa Instagrama, zbog neslaganja mišljenja povodom diskvalifikacije takmičarke kojoj je Marija bila mentor.

Marija je objavila video na svom profilu i iskazala svoj stav u vezi sa pomenutom diskvalifikacijom, te je Jelena nakon toga otpratila Mariju sa Instagrama. Očigledno  je da Karleuša ne podržava mišljenje koje je iznijela njena dugogodišnja drugarica, pa je odlučila da je obriše sa liste svojih prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Oglasila se i Jelena na Instagramu povodom izjave Marije i napisala:

-Da je neko pozvao na njeno razbijanje glave ili linč njen porodice, prva bih reagovala i podržala diskvalifikaciju takvog takmičara. Nažalos Marija to nije učinila i svojim izjavama dodatno je opravdala užas koji ja i moja pordica preživljavamo bez ikakvog razloga. Dodat ću, Marija koja je koristila mnogo gore riječi  “obukla si se kao tetka” prema kandidatima, nije to objasnila i zaštitila mene kao člana žirija. Ona odlično zna da komentarisanje nečijeg pjevanja, oblačenja i scenskog nastupa nikako ne može da bude “psihičko zlostavljanje” već dio našeg posla kao žirija. Svako ko ima psihološke smetnje i konstruktivnu kritiku  doživljava kao torturu, ne treba da se bavi show biznisom, što je Mariji vrlo jasno. Tužna sam i razočarana što ovo doživljavam , ali uz pomoć miliona mojih fanova, dragih kolega i Grand produkcije koja je jasno osudila cijelu ovu farsu, bit ću još jača- napisala je Karleuša.

Marija još uvijek prati pop pjevačicu.

 

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti