Nakon romantičnog vikenda sa Alexom: Jennifer Lopez ipak ostavljena preko poruke?

Piše: Redakcija

Nakon što je nedavno objavljeno da je par prekinuo četverogodišnju vezu okrunjenu zarukama, što su oni opovrgnuli tvrdeći da ‘rade na odnosu’, informacije da je između njih stala starleta i reality zvijezda, 30-godišnja Madison LeCroy, fotografija para snimljenog u Dominikanskoj Republici gdje J.Lo snima novu romantičnu komediju “Shotgun Wedding” s kolegom Joshom Duhamelom, sada se pojavila nova vijest. Kako ističe američki tabloid ‘In Touch‘, Jennifer je posramljena i ponižena jer ju je Alex ostavio preko poruke.

 

Jedan izvor uvjerava: ‘Gotovo je. A pravi šok je da je Alex ostavio Jennifer preko poruke’! Također tvrde da je Jennifer devastirana. ‘Posramljena je i ponižena, ali i ljuta. Uz sve, odbija vratiti zaručnički prsten vrijedan oko pet miliona dolara. Ko je može kriviti? Svi su znali da su imali problema, a on je sada sve okončao’, ispričao je insajder.

Podsjetimo, ove informacije stižu nakon romantičnog vikenda u Dominikanskoj Republici. Pjevačica i glumica, odjevena u kućni ogrtač, na fotografijama izgleda vrlo zadovoljno dok je njezin zaručnik ljubi i grli. Time su glasine o navodnom prekidu konačno ‘pale u vodu’, posebice nakon nagađanja o navodnoj novoj romansi Rodrigueza i LeCroy.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti