Obožavatelji nasrnuli na pjevačicu: Dua Lipa jedva uspjela pobjeći u automobil

Piše: Redakcija

Pjevačica Dua Lipa jedva je uspjela pobjeći u automobil u Mexico Cityju pred naletom obožavatelja koji su trčali prema njoj. Tjelohranitelji zvijezde morali su reagirati i zaustaviti dvojicu koji su pokušali doći do nje kako bi ona mogla proći do vozila. Ona je, naime, ranije na svom Instagram profilu objavila kako je sretna što ponovo snima reklamu za „Yves Saint Laurent“ te sugerirala da je u Mexico Cityju.

-Vijest da je ovdje se proširila i ljudi su je htjeli vidjeti uživo. Ali postalo je gadno kad su dvojica potrčala prema njoj. Baš su se zaletjeli i izgledalo je zastrašujuće, Dua Lipa je izgledala kao da joj stvarno nije ugodno. Nasreću tjelohranitelji su odvukli fanove, ko zna šta bi se inače dogodilo – rekao je izvor za The Sun.

Prošle sedmice Dua Lipa je bila u Los Angelesu i primila svog trećeg Grammyja, ovog puta za najbolji pop vokalni album Future Nostalgia.

Izvor:Index

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti