Nina Badrić se našalila na svoj račun: „Nakon što sam okopala krompir…“

Piše: Redakcija

Pjevačica Nina Badrić na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života, a ponekad se voli i našaliti. Ovaj put se pohvalila kako je ispekla domaću pizzu, a uz to se našalila na svoj račun.

-Domaća pizza bez glutena. Nakon što sam okopala krompir umijesila sam tijesto bez glutena i napravila domaću pizzu od tune, srdela, paradajza i luka. Za mene nema zime, posla uvijek ima, a meni je moja pizza najbolja, napisala je uz fotku pizze koju je objavila na Instagram storyju.

Nina se ovdje vjerojatno referirala na komentar jedne žene koja ju je prošle godine, nakon što se Nina požalila da njen tim saradnika nema od čega živjeti za vrijeme pandemije, pozvala da dođe kod nje kopati krompire.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti