Chrissy Teigen izbrisala profil na Twitteru: “Vrijeme je za reći zbogom”

Piše: Redakcija

Bivša manekenka Chrissy Teigen odlučila je izbrisati svoj Twitter profil.

-Preko deset godina bili ste moj svijet. Iskreno, puno dugujem svijetu koji smo stvorili ovdje. Mnoge od vas smatram svojim stvarnima prijateljima, započela je niz objava prije nego što je u potpunosti izbrisala profil.

 

-Ali vrijeme je za reći zbogom. Ovo na mene ima više negativan utjecaj nego pozitivan i vrijeme je da se nešto promijeni, nastavila je pojašnjavati svoju odluku.

Čini se kako joj je glavni problem nositi se s negativnim komentarima na njene objave.

-Moj je životni cilj usrećivati ljude. Bol koju osjećam kada to ne uspijevam prevelika je za mene. Oduvijek su me opisivali kao curu koja brzo i lako odgovara na kritike, ali ja to jednostavno nisam, napisala je.

-Moja želja da budem voljena i da ne razljutim ljude oko sebe pretvorila me u nešto što ne zaslužujete i drugačiju osobu od one koja sam bila u početku. Želim vam lijep život, tviteraši. Znajte da sam uvijek mislila samo na vas!, dovršila je 35-godišnja Chrissy.

Podsjetimo, Teigen je nedavno bila na udaru kritika zbog fotke koju je objavila. Naime, pozirala je u toplesu kad joj je u kadar ušao dvogodišnji sin i stao joj među noge.

Izvor: Index.hr

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti