Angelina Jolie uspjela u namjeri: Bradu Pittu slomljeno srce

Piše: Redakcija

Počeli su se zabavljati 2006. godine, zbog nje je ostavio popularnu Jennifer Aniston – i nije trebalo dugo da Brad Pitt i Angelina Jolie postanu jedan od najpopularnijih parova na svijetu. Brad je prihvatio troje Angelinine posvojene djece, 19-godišnjeg Maddoxa, 17-godišnjeg Paxa i 15-godišnju Zaharu te su porodicu proširili i sa svoje troje biološke djece, 14-godišnjom Shiloh i 12-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne. Međutim, onda je došla 2016. godina – godina kada je sve krenulo nizbrdo. Naime, 45-godišnja oskarovka i 47-godišnji oskarovac objavili su da se razvode – a ubrzo je krenula i bitka za skrbništvo. Kako bi osigurala pobjedu u ovoj oštroj borbi, Angelina je spremna predati sudu dokaze da je Brad bio nasilan prema njoj i djeci. Osim toga, u cijelu su se priču upetljala i djeca. Naime, prema pisanju stranih medija, ovih je dana protiv oca svjedočio najstariji Maddox, a isto će možda učiniti i mlađi nasljednici. Sve što se događa, piše Page Six, slavnog je glumca – slomilo.

Naime, strani su mediji nedavno prenijeli kako je na sudu svjedočio Maddox, koji s ocem godinama nije u dobrim odnosima, a nagađa se i kako je njihova ‘slavna’ svađa u zrakoplovu i najveći razlog kraha ovog braka. Iako se ne zna što je tačno Maddox rekao, upućeni izvori tvrde kako o ocu nije izjavio – ništa lijepo.

Osim toga, on godinama ne koristi Pittovo prezime već samo Angelinino, i htio bi se trajno zakonski riješiti njegovog prezimena. Očevog se prezimena na Instagramu nedavno riješila i Shiloh, a upućeni izvori bliski slavnoj ‘Brangelini’ smatraju kako je sve to rezultat Angelinine manipulacije.

-Brad je slomljenog srca jer je Angelina pošla tim putem. Puno je emocija ostalo nakon njihovog braka. Preuzeo je odgovornost za svoje ponašanje i radi na rješavanju problema iz prošlosti. Prestao je piti. Zbog optužbi na njegov račun, Brad je svojevremeno bio i pod istragom FBI-a. Ipak, nije nikada bio uhićen niti optužen za bilo kakvo djelo tijekom braka s Angelinom, niti o tome postoje bilo kakva politička izvješća- otkrio je neimenovani izvor za spomenuti medij.

Podsjetimo, Brad je nakon razvoda priznao da su njegova ovisnost o alkoholu i problemi s kontrolom bijesa uvelike doprinijeli raspadu veze s Angelinom.

‘Tokom protekle četiri godine Angelina je imala niz tvrdnji i optužbi na Bradov račun koje su provjerene i pokazala su se neutemeljene. Angelina je iskoristila djecu da bi povrijedila Brada i ovo je samo nastavak takvog njenog ponašanja’, rekao je glasnogovornik glumca koji je dobio Oscara za ulogu u filmu ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

Inače, Brad zahtjeva ravnopravno skrbništvo nad djecom, a Angelina je na to spremna pristati samo u slučaju ako joj on dozvoli da se trajno preseli s djecom u Europu, a na glumac nije i neće nikada biti spreman pristati.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti