Veselo jutro u domu Slađane Mandić

Piše: L. B.

Pjevačica Slađana Mandić, drugog sina Nou rodila je prije pola godina, i ne krije koliko uživa u majčinstvu. Često njihove zajedničke trenutke objavi na Instagramu, a danas je podijelila video svog dječaka u krevetu koji se kako nam se čini tek probudio.

Često sretne trenutke podijeli i sa starijim sinom Kanom.

Kada je za magazin “Azra” dala intervju objasnila nam je kako je starijem sinu objasnila da če dobiti brata:

– Nismo planirali odmah mu reći, nego da to bude u momentu kada se moj stomak bude počeo nazirati. Međutim, pošto je meni bilo veoma loše, dijete je bilo zabrinuto, a mnogo je vezan za mene i vrlo emotivan, te je osjećao da mene nešto muči. Onda sam mu pokušala objasniti da je mama malo bolesna. Vidio je da to ne prestaje i pitao za razlog pa sam mu rekla da mama čeka bebu i da je zbog toga loše, a onda mi je simpatično rekao: „Jao šta ta beba radi mami“. Bio je malo zbunjen, međutim, prihvatio je bolje nego što sam očekivala. On se raduje svim srcem i uz mene je, mazi stomak i ljubi. Nije što je moje dijete, ali imam dječaka koji je za poželjeti u svakom smislu. Osobine koje posjeduje kao malo stvorenje, nekad kažemo da je kao neki mali čovjek, tako je predivan, razuman. Mnogo se raduje i o svemu pričamo s njim, dijelimo i mislim da je važno da je upućen u svaki segment.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti