Darežljiva ‘Azra’: Osvojite poklone i saznajte imena prethodnih dobitnika

Piše: Redakcija

Kao što ste naučili u svakom broju magazina “Azra” darujemo vrijedne poklone našim čitateljima, a to nismo propustili uraditi ni u ovom.

s.Oliver #yourmoment može biti vaš!

Ženska kompozicija mirisa počinje voćnom notom crne ribizle i breskve, podsjećajući na sunčano, sretno jutro. Spoj božura, magnolije i ljubičice tvore čaroban cvijetni ekstrakt. S dozom senzualnosti, kašmirsko drvo i mošus zaokružuju mirisni dobar osjećaj!

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), ORBICO, svoje ime i prezime, godište te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj telefona: 091 510 101.


Nagrađujemo ČITATELJE:
Poklon – paket Avon kozmetike može biti vaš:

Sve što treba da uradite jeste da u SMS poruci napišete: OK (razmak), AVON, svoje ime i prezime, godište, te grad u kojem živite. SMS poruke šaljite na broj 091 510 101.


Dobitnici poklona iz prošlog broja su:

Betty Barclary osvojila je: Marina Knežević, Bihać

 

Dobitnici Celtone krema:
– Mina Pasović, Sarajevo
– Maida Gudić, Mostar
– Izmira Omić, Zenica

-Biljana Šašić, Sarajevo

-Aida Blagojević, Jablanica


Molimo sretne dobitnike da se jave u redakciju (tel. 033 281 393 / 033 281 444) radi informacije o preuzimanju nagrade. Prije dolaska na recepciju potrebno je pozvati putem telefona. Rok za preuzimanje je sedam dana od dana objave. Nagrade se preuzimaju u Avaz Twist Toweru (Tešanjska 24a, Sarajevo) od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti