Romantična kolekcija vjenčanica Kaftan Studija

Piše: Redakcija

„Kaftan studio“ ima novu kolekciju vjenčanih haljina namijenjenu modernim mladenkama, koje vole lagane sofisticirane modele čistih linija s pažljivo biranim i ručno rađenim detaljima.

Cijela kolekcija odiše lakoćom i ljepotom najfinijih lepršavih tkanina. U izvedbi minimalističke romantične scenografije svoj doprinos je dao akademski vajar Feđa Ćehajić kroz izradu skulptura ptica – čiji je let, uz buđenje proljeća i prirode, jedan od light motiva nastanka cijele kolekcije.

Prilikom realizacije kampanje „Kaftan studio“ okupio je fantastični tim saradnika i profesionalaca. Novo lice kampanje je model Selma Hadžiosmanović, za šminku je bila zadužena Renata Ponjević, frizure je radila Meliha Višća, art direkciju „Kaftan studio“ dizajnerice, a sve pred objektivnom jednog od najboljih bh. modnih fotografa Edvina Kalića.

 

Kolekcija se sastoji od 24 dizajnerska modela, koji će zadovoljiti ukuse i potrebe svih dama, ljubiteljica prefinjene „Kaftan studio“ estetike i dizajna.

Tim:

Model: Selma Hadžiosmanović

Fotografija: Edvin Kalić

Šminka: Renata Ponjević

Frizura: Meliha Višća

Art direkcija: Kaftan studio

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti