Idealne manikure za kratke nokte

Piše: Redakcija

Iako mnogi maštaju o dugim, njegovanim i lijepim noktima, rijetki su oni sretnici koji zapravo u istima mogu i uživati. Tanki nokti skloni pucanju i koji se listaju česta su realnost, no to ne znači da se moramo pozdraviti s upečatljivim i zaigranim manikurama koje su ove sezone apsolutni hit. Imati lijepe i njegovane nokte puno je više od osobne higijene jer upravo oni pružaju ključnu tačku na i našem cjelokupnom izgledu te nerijetko popravljaju dojam. Također izgled naše manikure odraz je i našeg stila, kao i osobnosti.

Nerijetko tako čeznemo za nešto dužim noktima, gdje su trenutno najpopularniji oni badem oblika, a kojeg je bez pomoći tipsi ili trajnog laka, mnogima vrlo izazovno samostalno postići. S druge strane, kratki nokti itekako mogu biti razigrani i kreativni baš kao i oni nešto dužeg oblika, a česti odabir u ove proljetne dane su pastelne nijanse koje definitivno unose osvježenje u naša svakodnevna izdanja. Ove sezone poprilično je popularan i nail art, pa se tako mogu pronaći i razni uzorci i crteži koji opasno konkuriraju pravim umjetničkim djelima.

Izvor:Fashion

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti