Zaručila se Jelena Veljača

Piše: Redakcija

Redateljica, aktivistica i glumica, 39-godišnja Jelena Veljača zaručila se za Vitu Turšića, 48-godišnjeg bivšeg savjetnika Ive Josipovića i Kolinde Grabar-Kitarović, prenosi Story.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)


Inače, koliko je zaljubljena i sretna u novoj vezi, 39-godišnjakinja ne skriva pa tako nerijetko s pratiteljima na svom Instagram profilu dijeli trenutke iz svakodnevice s Vitom. Da su oboje vezu shvatili kao nešto na duge staze, dalo se naslutiti i prije nekoliko mjeseci kada je Jelena ponosno otkrila da je s novim partnerom započela i zajednički život selidbom u stan od 165 kvadrata u Martićevoj ulici u centru Zagreba.

Jelena i Vito u vezi su od sredine septembra prošle godine. Nakon braka s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, koji je trajao od 2009. do 2012. godine te trogodišnjeg braka s glumcem Dražen Čučekom, s kojim je nakon razvoda 2018. godine ostala u prijateljskim odnosima zbog petogodišnje kćerkice Lene, Jeleni će ovo biti treći brak. Vito se, ipak, navodno u junu prošle godine razveo od supruge Jelene Mesić Turšić s kojom ima dvoje djece.

Izvor:Story.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti