Kanye West nakon dva mjeseca prekinuo šutnju o razvodu

Piše: Redakcija

Dva mjeseca nakon što je Kim Kardashian predala papire za razvod, Kanye West konačno je shvatio da je turbulentnom odnosu, koji je bio ispunjen ljubavlju, ali i opsesijom, bar kada je on u pitanju, došao kraj. Konačno je odgovorio na zahtjeve svoje još uvijek zakonite supruge i brakorazvodna parnica konačno može da počne.

Iako se od skandaloznog repera, koji je već nekoliko puta u javnosti govorio loše o majci svoje četvoro djece, a potom svoje riječi pravdao bipolarnim poremećajem, očekivao buran odgovor i “zatezanje” odnosa sa rijaliti zvijezdom, on je i ovog puta sve iznenadio.

Naime, reper je odlučio da razvod ide mirnim i prijateljskim tonom, a da starateljstvo nad djecom bude zajedničko, iako će Kim biti primarni staratelj djece.

Što se finansijske strane tiče, stavovi su isti, kako su oboje milijarderi, svako od njih pokrivaće svoje troškove parnice i dalje nastaviti da upravlja svojim novcem, bez finansijske podrške onog drugog. Što se imovine tiče, ona će biti podijeljena, onako kako su i potpisali u svom predbračnom ugovoru 2014. godine.

Čini se da jedna od najboljih advokatica, koja je razvela brojne svjetske zvijezde Laura Vaser, ovoga puta neće imati puno posla, jer će razvod između popularnog para ipak ići svojim tokom i bez prevelikih trzavica.

(E.Dž.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti