Slavni glumci otkrili zbog kojih su uloga požalili

Piše: Redakcija

Neke glumce proslavila je jedna ključna uloga, dok su neki morali kroz nekoliko raznih filmova doći do planetarne slave.

Ipak, i jedni i drugi zbog nekih su uloga požalili iz raznih razloga. BuzzFeed je napravio popis izjava slavnih glumaca na tu temu, a ovo su neke od njih.

John Boyega rekao je da iz Disneya nisu znali što bi napravili s njegovim likom Finnom i drugim likovima koje su tumačili glumci crne boje kože. “Nemojte uvesti lik crnca, prikazivati njegovu ulogu u filmu bitnijom no što jest i zatim ga ostaviti po strani. To jednostavno nije dobro”, rekao je Boyega.

 

Megan Fox je dobila otkaz u franšizi Transformera jer je javno rekla da je noćna mora raditi s redateljem Michaelom Bayom. “On je kao Napoleon i želi si stvoriti tu neku reputaciju zloglasnog luđaka. Nakon što sam ga jednom pitala na snimanju s kim trebam razgovarati i koga gledati, rekao mi je da samo budem zgodna”, objasnila je Fox.

 

Halle Berry nije se sviđala radnja filma Žena mačka jer je cilj njenog lika bio zaustaviti zlog mogula kozmetičke industrije umjesto da spasi svijet kao što muški superheroji obično rade. “Zašto Žena mačka ne može spašavati svijet kao Batman i Superman? Zašto ona samo spašava žene od kreme za lice od kojih im popuca koža? Ali ja sam samo bila plaćena glumica, a ne redatelj. Nisam mogla baš puno utjecati na to”, rekla je Halle.

Blake Lively je rekla kako joj je osobno smetao lik Serene van der Woodsen kojeg je tumačila u Tračerici. “Ljudi su je voljeli, ali meni osobno je uvijek nekako smetala, htjela sam da šalje bolju poruku svijetu”, požalila se Blake.

Harrison Ford je godinama htio da lik Hana Soloa umre. “Tražio sam to 30 godina, ne zato što mi je bilo dosta ili zato što mi je dosadio već sam smatrao da bi drugi likovi dobili na težini tim činom. Mislim da je najbolje za lika da se žrtvuje za višu svrhu i ideale”, rekao je jednom prilikom.

Robert Pattinson mrzio bi Sumrak sagu da nije u njoj glumio Edwarda Cullena. “Što sam više čitao scenarij, sve sam više mrzio tog lika”, objasnio je.

Jamie Dornan se osjećao nelagodno u ulozi Christiana Greya u 50 nijansi sive. “Osjećao sam se nekako jako daleko od sebe i borio sam se s tim”, tvrdi Dornan.

Seanu Conneryju James Bond je išao na živce. “Uvijek sam mrzio tog prokletog Jamesa Bonda”, rekao je jednom prilikom glumac koji je tog lika utjelovio u sedam filmova.

Izvor:Index

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti