Dok se opraštala od supruga: Slika kraljice slama srca

Piše: Redakcija

Jučerašnji dan je bio vrlo emotivan i težak za britansku kraljevsku porodicu. Osam dana nakon njegove smrti, na posljednji je počinak ispraćen princ Philip, suprug kraljice Elizabethe II. Službena ceremonija je započela ujutro u 11 sati, a trajala je sve do 15 sati (po britanskom vremenu), kada je započeo sprovod.  Iako je Internet preplavljen fotografijama, jedna je posebno dirnula javnost.

Njeno Veličanstvo je unutar kapelice snimljena kako sama sjedi, bez ikoga u blizini i u crnini oplakuje svog dugogodišnjeg supruga. Brisala je suze i s poštovanjem sagnula glavu u kapeli sv. Jurja dok se posljednji put oprostila od Philipa, s kojim je bila u braku 73 godine. Spomenuta je fotografija brzo obišla svijet, a nema ko ju nije komentirao. Kraljica je inače dirnula i gestom, kojom je odala počast suprugu. Naime, uz lijes je ostavila rukom pisanu poruku svome suprugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)


Je li ikad postojala slika kraljice koja je slomila više srca? Surova razdvojenost i samoća koju su pretrpjeli mnogi u ovoj pandemiji, a koju je danas podnijela najpoznatija žena svijeta dok se opraštala od svog muža nakon 73 godine. Poražavajuće- napisao je komentator kraljevske porodice i novinar Piers Morgan.


Prizor princa Charlesa kako hoda iza lijesa svoga oca sa suzama i očima, shrvana kraljica, to je ipak nešto što ostaje nakon ovog tužnog dana, to je duboko dirnulo Britance – kazala je novinarka iz Londona Ana Muhar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag)


Izvor:story

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti