Članica jednog od najpopularnijih bendova 90-ih preminula u 46. godini

Piše: Redakcija

Twitter

Barby Kelly, članica jednog od najpopularnijih bendova 90-ih godina prošlog stoljeća, The Kelly Familyja, preminula je u 46. godini.

Objavljeno je to na službenom Instagram profilu benda.

“Naša voljena sestra Barby preminula je nakon kratke bolesti. Jako će nam nedostajati i nosit ćemo je u srcima i sjećanju zauvijek”, pisalo je u objavi, a fanovi su izrazili svoje žaljenje zbog smrti.

 

Barby je početkom 2000-ih napustila bend zbog psihičkih problema koje je uzrokovala planetarna slava s kojom se Barby nije znala nositi, rekao je tada njen brat Jimmy, a tih je godina preminuo i njihov otac Daniel Kelly koji je bio glava benda. 

Iako je svoju muzičku karijeru započeo još u 1970-im godinama, slavu i svjetsku popularnost The Kelly Family stekao je tek dvadesetak godina kasnije. Angela, Patricia, Paddy, Barby, Maite, Kathy, Jimmy i Joey snimili su brojne hitove, a kao jedan od najbitnijih albuma izdvaja se Over The Hump iz 1994. godine, koji se u Europi prodao u 4.5 miliona primjeraka, od kojih je polovica prodana samo u Njemačkoj. 

Njihova karijera nije bila bez uspona i padova pa su ih tako u jednom trenu popularni njemački časopisi nazvali kultom i hodajućom kolekcijom rabljene odjeće, a često se u javnosti pričalo o tome kako je otac porodice, Daniel Kelly, tiranin koji sve voli držati pod kontrolom, a puno ljepše riječi za njega nije imao ni njegov sin Jimmy, koji je u bendu svirao gitaru. 

Izvor:Index

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti