Meghan i Harry privatno se javili Williamu i Kate

Piše: Redakcija

Kate Middleton i princ William, obilježili su svoju 10. godišnjicu braka. Na društvenim mrežama podijelili su dvije fotografije i porodični video.


Čestitke su im preko društvenih mreža uputili i članovi kraljevske porodice, no, stigle su i iz Los Angelesa.

Williamov brat, princ Harry i njegova supruga Meghan Markle, paru su privatno čestitali na desetoj godišnjici braka.

Glasnogovornik Sussexa za strane je medije potvrdio kako su kontaktirali vojvodu Cambridgea i Kate, ali nije želio otkriti nikakve druge informacije o poruci koju su im poslali. Meghan i Harry nisu prenijeli nikakvu javnu poruku paru poput ostalih članova kraljevske porodice.

Vjerovatno su iskoristili priliku da im se privatno jave kako bi izgladili situaciju nakon intervjua koji su u martu dali 67-godišnjoj voditeljici Oprah Winfrey.

Harry je situaciju s Williamom i Charlesom pokušao riješiti prilikom dolaska u Veliku Britaniju kada je prisustvovao na posljednjem ispraćaju svog djeda, princa Phillipa, koji je preminuo u 100. godini. No, nije mu pošlo za rukom, prenosi Daily mail.

(Dž.S.)

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti