Turska glumica zbog lošeg zdravstvenog stanja ne može da glumi

Piše: Redakcija

Glumica Tuba Unsal dala je novi intervju za turske medije. U njemu je između ostalog govorila o zdravstvenim problemima s kojima se suočava. 

Unsal je rekla da boluje od tkzv. sindroma “razdražljivih crijeva”. U pitanju je isti zdravstveni problem zbog kojeg je Neslihan Atagul morala da napusti rad na seriji Sefirin Kizi. Zbog toga, baš kao Neslihan i Unsal mora na pauzu i odmor. Tokom tog odmora, morat će na strogu dijetu i da se pridržava svih propisanih pravila, poručila je Tuba. U pitanju je bolest koja nije opasna po život, ali umije da stvori velike poteškoće i probleme u obavljanju svakodnevnih obaveza.

Tuba Unsal otvoreno o svom zdravstvenom problemu

Tuba Unsal se u karijeri pojavila u 33 projekta. Glumila je odraslu Edu u seriji Ask 101 u toku prošle godine. Pojavila se i kao Handan u seriji Icerde. Tumačila je lik Filiz u seriji “Kako vrijeme prolazi”. U tom projektu se pojavila u 24 epizode u toku 2013. godine. Prvu ulogu u televizijskim serijama imala je u projektu “Kara melek” gdje je 1997. godine glumila Fundu.

Izvot: tv.exposed

(L.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti