O razvodu Gatesovih oglasila se i njihova kćerka Jennifer

Piše: Redakcija

Melinda Gates podijelila je s javnošću da je podnijela papire za razvod od Billa Gatesa, nakon 27 godina braka.

Budući da te 1994. godine, kada su se na samu Novu godinu odlučili vjenčati na Havajima, nisu potpisali predbračni ugovor, ni ne pomišljajući da će zajedno zaraditi toliki novac, kao ni da će njihovoj ljubavi ikada doći kraj, sada će sudskim putem morati dogovoriti raspodjelu imovine. U svom zahtjevu za razvod Melinda je naglasila kako joj financijska potpora supruga nije potrebna.


Kada je došlo do kraha njihovog braka, nije poznato, no u objavi, koju je na Instagramu objavila sama Melinda, piše da je njihov brak nepovratno slomljen. Brakorazvodna parnica zakazana je tek za iduću godinu, tačnije za april 2022., a sud će još jednom razmotriti sve u septembru ove godine.

O razvodu svojih roditelja ubrzo se oglasila i njihova najstarija kćerka, 25-godišnja Jennifer Gates.

‘-Sada je već većina vas čula vijesti o razvodu mojih roditelja. Ovo je bio izazovan period za našu cijelu porodicu, a ja još uvijek učim kako najbolje procesuirati svoje osjećaje, ali i podržati članove porodice, te sam zahvalna što mi je ostavljeno dovoljno prostora. Neću osobno dalje komentirati ništa oko njihovog razvoda, no znajte da mi vaše lijepe riječi i podrška puno znače. Hvala što razumijete našu želju za privatnošću- stoji u objavi.

Par ima  troje djece – Jennifer (25), Rory (21) i Phoebe (18).

Izvor:Tportal

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti