Jennifer Aniston se vakcinisala: Osjećaj je zaista dobar

Piše: E.Dž.

Agencije

Poznata glumica Jennifer Aniston objavila je na društvenim mrežama fotografiju, a ispod koje je napisala da je vakcinisana i da se osjeća privilegovano što je imala priliku za imunizaciju, jer, kako je rekla, mnogi ljudi širom svijeta nemaju tu mogućnost, te ovim postom apelovala na sve da isto učine.

-Vakcinisana sam i osjećaj je zaista dobar. Ekstremno smo sretni i privilegovani što trenutno imamo vakcine u SAD -u, jer to nije svugdje slučaj, nažalost, a kao što znamo, od zdravlja jednog čovjeka zavisi zdravlje svih nas. Mislim na one koji nemaju ili neće imati priliku da se vakcinišu, zagrle svoje prijatelje i članove porodice – napisala je poznata diva na Instagramu, gdje je objavila sliku sa raširenim rukama, ilustrujući osjećaj slobode, mira i spokoja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Ispod objave nizali su se komentari podrške, kako njenih kolega, tako i fanova, koju su istakli važnost apeliranja na stanovništvo o važnosti vakcinacije protiv zaraze od Covida – 19., i zahvalili joj se na promoviranju važnosti imunizacije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti