Prvi put pred kamerama nakon intervjua: Meghan u haljini inspiriranoj makovima

Piše: Redakcija

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle nije mogla prisustvovati koncertu Vax Live Global Citizen u Los Angelesu, ali je snimila videoporuku koja se emitirala na američkoj televiziji. Ovo je bilo njeno prvo pojavljivanje na televiziji nakon šokantnog intervjua s Oprom Winfrey.

Meghan je obukla cvjetnu haljinu s potpisom Caroline Herrere. Haljina je istaknula njen trudnički stomak, a stajling je upotpunila zlatnim nakitom.


Tokom videoporuke otkrila je da je uzbuđena zbog prinove. Njoj i princu Harryju stiže djevojčica.

-Suprug i ja smo oduševljeni što ćemo uskoro poželjeti dobrodošlicu svojoj kćerki. Taj osjećaj radosti dijelimo s milijunima drugih porodica širom svijeta. Kada pomislimo na nju, mislimo na sve mlade žene i djevojke kojima se mora pružiti prilika i potpora da nas vode naprijed – ispričala je Meghan.

Izvor:Index

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti