Ella ponosno pokazala svoje nesavršenosti: Malo celulita za kraj

Piše: I.J.

Blogerica Ella Dvornik svakodnevno svoje pratitelje na društvenim mrežama uveseljava kreativnim sadržajima, a dogodovština s kćerkicama, trogodišnjom Balie Dee i jednogodišnjom Lumi Wren joj ne fali. Ulogu majke Ellu jako veseli, no ponekad joj je potrebno vrijeme za sebe.

Kako bi odahnula od svih obaveza, 30-godišnjakinja se počastila odlaskom u shopping centar. Isprobala je nekoliko farmerica i svoje pratiteljice zamolila za pomoć u odabiru. na kraju je pronašla jedne s kojima je bila jako zadovoljna te napomenula kako jedva čeka da je suprug, 43-godišnji Charles Pearce, vidi u njima.

No prije odlaska kući, Ella se još jednom fotografirala. Skinula je farmerice i snimila fotografiju u gaćicama.

-Da vas počastim s malo celulita za kraj, napisala je blogerica uz fotografiju iz svlačionice u trgovini. Našalila  se kako je ponedjeljak dan za uživanje u tuđim manama i pokazala kako se ne srami svojih nesavršenosti.

No to ne znači kako je odbacila brigu o svojem tijelu. Iako joj je tek 30 godina, Ella je već krenula sa zaustavljanjem posljedica starenja. Krajem prošle godine ‘popeglala’ je čelo baby botoxom i dermalnim filerima povećala usne, a kasnije je išla i na tretman krvnom plazmom, tzv. vampirski face lifting.

Podvrgnula se i CoolSculptingu (zamrzavanju sala) koji je izazvao najviše reakcija i pitanja njenih pratitelja.

-Otišlo je sve što me mučilo nakon druge trudnoće, oglasila se naposljetku Ella i pokazala potpuno ravan stomak. Tehnika zamrzavanja sala inače omogućava tijelu da prirodno eliminira mrtve stanice u roku od tri mjeseca.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti