“Kontrastna brineta”: Osvježenje za smeđu kosu

Piše: Redakcija

Mnogi su spremni na promjene i žele osvježiti boju kose. S dolaskom toplog vremena kod mnogih te želje idu u smjeru svjetlijih tonova. Ljeto je uostalom udaljeno samo nekoliko sedmica, a mnogima je upravo dolazak ljeta dovoljan povod da naprave barem sitne izmjene kada je u pitanju boja kose.

Srećom, u svijetu bojenja kose mnoštvo je trendova i mogućih promjena koje se kreću od suptlnih do onih drastičnih.

Na raspolaganju su nam razne nijanse, a mi smo danas izdvojili opciju koja će se svidjeti brinetama koje je približavanje ljeta navelo na razmišljanje o nekim svjetlijim nijansama.

Radi se o nijansi imena “kontrastna brineta”, a kako joj samo ime govori, radi se o postizanju kontrasta pomoću svjetlijih pramenova.

Stručnjaci za kosu predviđaju da će “kontrastna brineta” biti veliki hit ovog ljeta. Kako objašnjavaju, radi se o kombinaciji boja koja nudi ekstremnu dimenziju i izgleda seksi i ženstvenoZahvaljujući pramenovima od korijena kose, ova tehnika stvara iluziju svjetlije prirodne baze.

Jedina „mana“ ove frizure je činjenica da zahtijeva nešto češće odlaske frizeru. Influencerica Rocky Barnesu nije mogla odoljeti ovoj tehnici, a njezina kombinacija uključuje svijetlosmeđu osnovnu boju s pramenovima koji su nešto svjetliji od baze.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca Hillier (@biancacolour)

Izvor:zadovololjna.hr

(Dž.S.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti