Angelina Jolie progovorila o svom ljubavnom životu

Piše: Redakcija

Američka glumica Angelina Jolie je u novom intervjuu za “E!News” progovorila o svom ljubavnom životu i otkrila da je već dugo sama, te dodala kako će biti vrlo izbirljiva u traženju nove ljubavi, jer se opekla u bivšima.

Slavna glumica se prije nekoliko godina razvela od Breda Pitta.

-Već sam dugo sama. Vjerovatno imam vrlo dugačak popis razloga zašto se ne želim upustiti u vezu, rekla je ona.

Svu pažnju posvećuje svojoj djeci za koju ima samo riječi hvale. Našalila se kako je toliko dugo slobodna da joj djeca pomažu u samohranom majčinstvu.


– Imam šestero vrlo sposobne djece. Naravno da se probudim i samo pomislim: Moram da se uvjerim da su dobro. Moram da se uvjerim da su mentalno dobro – rekla je Angelina.

Zbog djece još uvijek je na ratnoj nozi s Bradom Pittom. Nakon što su 2016. godine službeno objavili prekid, počeli su problemi oko skrbništva. Angelina je jednom prilikom rekla kako je ljuta za Brada te ga krivi za njihov prekid. Prije holivudskog zavodnika, Angelina je bila u braku s Johnnyjem Leeom Millerom i Billyjem Bobom Thorntonom.

Izvor:story

(Dž.S.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti